بهگزارش قدس آنلاین، بررسی قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ نشان میدهد روند نزولی قیمتها در اغلب محصولات این شرکت ادامه داشته و اکثر خودروها نسبت به روز گذشته کاهش قیمت را ثبت کردهاند.
در میان محصولات خانواده سورن، سورن پلاس دوگانهسوز با کپسول کوچک با افت ۴۰ میلیون تومانی از یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان به یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومان رسید. نسخه کپسول بزرگ این خودرو نیز ۳۹ میلیون تومان ارزان شد و در سطح یک میلیارد و ۹۴۱ میلیون تومان معامله شد.
خانواده دنا نیز روزی نزولی را پشت سر گذاشت. دنا پلاس MT۶ با رینگ فولادی ۵۰ میلیون تومان کاهش یافت و به دو میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان رسید. دنا پلاس MT۶ نیز با افت ۵۰ میلیون تومانی در قیمت دو میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان ایستاد. دنا پلاس اتوماتیک هم ۴۰ میلیون تومان از ارزش خود را از دست داد و به دو میلیارد و ۷۳۵ میلیون تومان رسید.
در گروه پژو ۲۰۷، مدل موتور TU۳ با کاهش ۴۱ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسید. پژو ۲۰۷ دندهای هیدرولیک نیز ۲۰ میلیون تومان ارزان شد و یک میلیارد و ۹۳۳ میلیون تومان قیمت خورد. بیشترین افت در این خانواده مربوط به پژو ۲۰۷ دندهای پانوراما بود که ۵۷ میلیون تومان کاهش قیمت را تجربه کرد و به دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان رسید. مدل دندهای TU۵P پانوراما با رینگ فولادی نیز ۵۵ میلیون تومان افت کرد و به دو میلیارد و ۱۱۵ میلیون تومان رسید. پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما نیز با کاهش ۴۶ میلیون تومانی در سطح دو میلیارد و ۷۵۹ میلیون تومان قرار گرفت.
راناپلاس نیز از این روند مستثنی نبود و با افت ۱۷ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۶۹۱ میلیون تومان رسید.
در خانواده تارا، نسخه دستی V۱ با کاهش ۳۶ میلیون تومانی به دو میلیارد و ۵۴ میلیون تومان رسید. تارا اتوماتیک V۴ نیز ۳۰ میلیون تومان ارزان شد و با قیمت دو میلیارد و ۵۹۰ میلیون تومان در بازار معامله شد. همچنین تارا اتوماتیک توربو با افت ۴۳ میلیون تومانی، از کانال سه میلیارد تومان عقب نشست و به دو میلیارد و ۹۷۵ میلیون تومان رسید.






نظر شما